Новини та статті

04.09.2023  Спиртзавод в Київській області продано на торгах.

В Україні успішно продовжується процес малої приватизації. Цього разу було продано Червонослобідський спиртзавод в Київській області. Переможцем аукціону стало ТОВ 'Віденський млин'. Стартова ціна лота становила 9,7 млн. грн.


02.09.2023  Вільна земля VS інша нерухомість - куди інвестувати?

Інвестиції в нерухомість - це хороший спосіб примножити свій капітал. Однак вибір між вільною землею та іншою нерухомістю - це складне рішення, яке залежить від багатьох факторів. У статті ми розглянемо основні плюси та мінуси кожної з цих інвестицій, щоб допомогти вам зробити правильний вибір.


25.08.2023  Чек-лист для ВЛАСНИКА для успішного продажу Дорогої комерційної нерухомості в Україні

...Загальні стартові питання включають:• Зараз підходящий час для продажу мого Об'єкта?• Які покупці найкраще підходить, де їх шукати?• Як оцінити та як продати за максимальною ціною?• Як взагалі виглядає процес продажу, - з чого почати, скільки часу, хто може допомогти?


08.08.2023  У чому вигоди Власника призначити БізнесМіст генеральним агентом?

...БізнесМіст – агентство комерційної нерухомості, що спеціалізується на великих об'єктах комерційної нерухомості в м. Київ та по всій Україні, надає послуги Інвесторам та Власникам. Працює на ринку понад 15 років.


04.08.2023  Інвестиції у комерційну нерухомість: Чому це варто розглянути?

....інвестиції в комерційну нерухомість надають унікальні можливості для отримання стабільного доходу, зростання капіталу та диверсифікації інвестиційного портфеля. Однак, як і в будь-якій іншій формі інвестування, успішні результати вимагають ґрунтовного дослідження ринку, аналізу та професійного підходу до управління активами....


01.08.2023  Ключові критерії при купівлі комерційної нерухомості у Києві.

Купівля комерційної нерухомості в Києві - важливе рішення, яке вимагає ретельного обмірковування та аналізу...


28.07.2023  Час купувати Росинку!

На продаж виставили Завод Росинка, м. Київ.Нарешті епопея з банкрутством заводу закінчена. Суд поставив крапку у 2023 році.На торги виставлено майно Боржника, найцікавіше – це нерухомість:


25.07.2023  Як обрати ідеальну будівлю під свій бізнес?

У світі середнього бізнесу одним з ключових факторів успіху є правильний вибір нерухомості. Це стосується як покупки, так і довгострокової оренди. Коли керівники та власники бізнесу шукають ідеальну будівлю для своєї компанії, слід враховувати кілька важливих аспектів...


19.05.2023  Шкідливі поради.

Як власнику продати дорогу комерційну нерухомість самому!Йтиметься виключно про нерухомість для Бізнесу та Бізнес вартістю (капіталізацією) 2 - 10 млн $.


16.05.2023  Земля під будівлею та її розміри

В Україні діє принцип за яким земельна ділянка слідує за будівлею (ст 120 ЗКУ і 377 ЦКУ).В той же час, пріоритет по визначенню площі, яка слідує за будівлею, якщо така ділянка не оформлена (відповідно до вимог чинного законодавства) належить місцевим радам...


Замовити зворотній дзвінок